Deutsch English Espaņol Français Magyar Latina Nederlands norsk Română

Horoscoop op uw site

Een dagelijkse horoscoop op uw site plaatsen is eenvoudig. Kies de variant die u wilt plaatsen. Copieer de alle HTML-code in het vak onder de variant die u gekozen heeft en plak die in uw pagina.

Ook beschikbaar voor: Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen
Alleen het plaatje
Dagelijkse horoscoop Maagd

Afbeelding met naam
Maagd
Dagelijkse horoscoop Maagd
Afbeelding met data
23 aug. - 22 sept.
Dagelijkse horoscoop Maagd

Afbeelding met naam en data
Maagd
23 aug. - 22 sept.
Dagelijkse horoscoop Maagd
UBB:
Add to Google

Voorwaarden

Het plaatsen van een dagelijkse horoscoop op uw site is alleen toegestaan als u aan onderstaande voorwaarden voldoet. Met het plaatsen van een dagelijkse horoscoop gaat u automatisch accoord met onderstaande voorwaarden:
  1. Het is toegestaan om de bovenstaande code aan te passen voor uw website. Het blijft verplicht betekenisvolle koppelingen op te nemen naar: http://astro.technetium.be.
  2. Het maximaal aantal dagelijkse horscopen dat u op uw site mag plaatsen is twee (2). U kunt naar: http://astro.technetium.be verwijzen voor een overzicht van alle dagelijkse horoscopen.
  3. Deze service wordt geleverd “As Is” en op basis van beschikbaarheid. Wij wijzen nadrukkelijk garanties en aansprakelijkheden van de hand, inclusief maar niet beperkt tot, koopmanschap en vakmanschap, geschiktheid voor bepaalde doeleinden en toepassingen en inbreuken op eigendomsrechten. Wij zijn niet aansprakelijk is voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale, vervolg of andere schade, inclusief maar niet beperkt tot schade door omzetverlies, goodwill, dataverlies of andere ongrijpbare verliezen (zelfs indien wij geïnformeerd waren over de mogelijkheid van zulke schade / verliezen).
  4. Deze voorwaarden kunnen zonder voorafgaande waarschuwing gewijzigd worden.

Lid van de Technetium groep

website free tracking
StatCounter NetStat W3C Validator

astro.technetium.be astronomy.technetium.be chinese.technetium.be gravity.technetium.be sidereal.technetium.be www.astro.technetium.be www.astrology.technetium.be www.astronomy.technetium.be www.chinese.technetium.be astro.nooitstipt.com www.astro.nooitstipt.com astro.bannerplanner.eu www.astro.bannerplanner.eu astro.ligfiets.net astro.koorcontrast.nl www.astro.koorcontrast.nl astro.ligfietsplaza.nl 24-07-2024 01:59:59
phote.technetium.be poettree.technetium.be puzzle.technetium.be tafeltennistafel.technetium.be www.ligfiets.net