Deutsch English Espaņol Français Magyar Latina Nederlands norsk Română

Dieren

Rat
Als ze overdag geboren zijn, hebben ze zeer waarschijnlijk een rijk en gemakkelijk leven. Als ze 's nachts geboren zijn, kunnen ze een leven van hard werken krijgen. Mensen die in deze jaren geboren zijn, zijn in het algemeen vrolijk en aardig. Ratten hebben de neiging de hele dag te slapen en de hele nacht te jagen.
Os
De os is een krachtig en hard werkend dier. Hij is een stevige werking. Mensen die in deze jaren geboren zijn zijn ongewoon sterk, rustig, en goed in het gebruik van hun handen. Ze zijn sterk en afhandelijk. Ze hebben een neiging om op zichzelf te zijn en kunnen koppig zijn.
Tijger
Ze zijn moedig geboren Ze zijn krachtig en intelligent en doen het goed in het leven. Ze kunnen geestelijk snel schakelen. De tijger is loyaal.
Konijn
Mensen die onder het konijn geboren zijn, hebben geluk, zijn gelukkig en goed in wat ze doen, verlegen een gokker, onafhankelijk, nederig en afstandelijk. Ze kunnen veel kinderen krijgen.
Draak
Mensen die in deze jaren geboren zijn, zijn meestal vol van energie. Ze zijn gezond en houden ervan om dingen te zoen. Ze zijn vaak ook erg eerlijk. Ze kunnen ook makkelijk kwaad te krijgen. Draken houden van de nacht. Ze hebben een groot hart. Rood is een gelukskleur.
Slang
Van de slang wordt gezegd dat deze gezegend zijn met drie goede eigenschappen. Mensen die in deze jaren geboren zijn, ijn meestal wijs er degelijk. Ze kunnen vaak rijk worden, omdat iemand die in dit jaar geboren is goede afwegingen te maken en de zaak vasthouden tot het werk klaar is.
Paard
Van iemand die in deze jaren geboren is wordt gezegd dat ze populair, vrolijk en snel van begrip zijn. Aan de andere kant, kunnen deze mensen ook eigenwijs en impulsief zijn. Van mens ide in dit jaar geboren is kan verwacht worden dat deze aardig voor vreemden is. Maar ze zijn niet zo goed in het werken met familieleden. Het paard is sterk en vriendelijk.
Ram
Van de ram wordt gezegd dat het een trots en bazig dier is. Een persoon die in dit jaar geboren is zal een goede arts zijn. De ram is geked om zijn zachtmoedigheid en aardigheid. Ze maken zich ook zorgen.
Aap
De aap is snel. De aap is grappig. Het is niet waarschijnlijk dat een aap zich met z'n eigen zaken bemoeid. De persoon die in dit jaar geboren is zal een liefdevolle ouder zijn. Mensen die in deze jaren geboren zijn hebben de neiging om snel van begrip, slim en creatief te zijn. Ze leren snel en zijn goed in het oplossen van problemen.
Haan
We weten dat de haan vroeg opstaat. De mens die in dit jaar geboren is zal waarschijnlijk erg druk zijn. Hij als trots, doelgericht en snel zijn. Degenen die in deze jaren geboren zijn hebben een neiging om trots, standvastig en snel te zijn. Ze zijn vaak ook precies en erg direct. Mensen die in deze jaren geboren zijn houden ervan om zich uit te drukken in woord, geschrift en muziek.
Hond
Een hond kan een trouwe vriend zijn. Mensen die in dit jaar geboren zijn zullen loyaal zijn en snel kunnen leren. Degenen die in deze jaren geboren worden zijn vaak erlijk en loyaal en helpen mensen. Ze spelen eerlijk en zijn erg belangrijk.
Varken
Personen die in dit jaar geboren zijn, worden waarschijnlijk goede ouders. Misschien is hij gemakkelijk kwaad te krijgen, maar hij is intelligent, eerlijk, dapper, maakt zijn projecten af, gallant en precies. Mensen die in deze jaren geboren zijn, zijn eerlijk en recht door zee. Je kunt erop vertrouwen dat ze dingen goed doorzien. Ze zijn vaak populair en hebben langdurige vriendschappen en zijn goede buren.

Lid van de Technetium groep

website free tracking
StatCounter NetStat W3C Validator

astro.technetium.be astronomy.technetium.be chinese.technetium.be gravity.technetium.be sidereal.technetium.be www.astro.technetium.be www.astrology.technetium.be www.astronomy.technetium.be www.chinese.technetium.be astro.nooitstipt.com www.astro.nooitstipt.com astro.bannerplanner.eu www.astro.bannerplanner.eu astro.ligfiets.net astro.koorcontrast.nl www.astro.koorcontrast.nl astro.ligfietsplaza.nl 19-04-2024 09:15:50
phote.technetium.be poettree.technetium.be puzzle.technetium.be tafeltennistafel.technetium.be www.ligfiets.net