Deutsch English Espaņol Français Magyar Latina Nederlands norsk Română

Aspecten

De aspecten en hun betekenis in de geboortehoroscoop of radix die daaraan door astrologen wordt gegeven.

Conjunctie (C)
Dit is het krachtigste aspect, versterkt de effecten van de betrokken planeten.
Oppositie (O)
Opposities zijn het op een na sterkste aspect. Ze worden als minder negatief beschouwd dan in het verleden, geven uitdagingen in het leven, maar ook een verbindende koppeling, net zoals een ruggegraad.
Driehoek (T)
De driehoek is extreem goedaardig, Vergemakkelijkt zelfst als het onverdiend is. Te veel driehoeken maken een persoon zwak en ongeschikt om om te gaan met tegenslag. In de oudheid werd een overvloed aan driehoeken beschouwd als een teken van het kwaad.
Vierkant (Q)
Het vierkant geeft, inspanning, spanning en energie aan, presenteert uitdagingen om iets te bereiken en de gelegenheid om een sterk karakter te ontwikkelen.
Sextiel (S)
Het sextiel heeft dezelfde invloed als de driehoek, maar het geeft alleen gelegenheid, er is inspanning nodig om daarvan de vruchten te plukken.
Quincunx (c)
De quincunx heeft een gematigde maar enigsinds onvoorspelbare invloed, to inspanning leidend. Dit aspect word soms ook inconjunctie genoemd, hoewel dat gebruik technisch fout is.
Half vierkant (q)
Dit aspect is een zwakkere versie van het vierkant.
Anderhalf vierkant (z)
Gelijke invloed als het half vierkant.
Half sextiel (s)
Dit is een zwakkere versie van het sextiel.
Quintiel (v)
Dit is gelijk aan de half sextiel, maar inspanning is niet nodig om de vruchten te plukken.

Lid van de Technetium groep

website free tracking
StatCounter NetStat W3C Validator

Traduceri realizate de Dana Translations.

astro.technetium.be astronomy.technetium.be chinese.technetium.be gravity.technetium.be sidereal.technetium.be www.astro.technetium.be www.astrology.technetium.be www.astronomy.technetium.be www.chinese.technetium.be astro.nooitstipt.com www.astro.nooitstipt.com astro.bannerplanner.eu www.astro.bannerplanner.eu astro.ligfiets.net astro.koorcontrast.nl www.astro.koorcontrast.nl astro.ligfietsplaza.nl 22-04-2018 04:32:52
phote.technetium.be poettree.technetium.be puzzle.technetium.be tafeltennistafel.technetium.be www.ligfiets.net